Snel Boeken

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven € 339

Vijf daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakau.

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Boedapest € 319

Een heerlijke stedentrip naar een van de mooiste steden van Europa, Boedapest. Een 4-daagse vliegreis, met verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad. Ontbijt inbegrepen.

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven € 279

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakow. 

Meer info » Reserveren »

3 daagse vliegreis Praag € 269

Drie daagse stedentrip naar Praag. Brussels Charleroi Airport vliegt u naar luchthaven Praag-RuzynÄ›. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. 

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Gdansk € 279

Vier daagse vliegreis naar Gdansk. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Gdansk. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Gdansk.

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Dortmund € 279

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Dortmund Airport vliegt u op vliegveld Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakow.

Meer info » Reserveren »

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Dortmund € 339

Vijf daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Dortmund Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakau.

Meer info » Reserveren »

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven € 349

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Meer info » Reserveren »

5 daagse vliegreis naar Boedapest € 369

Een heerlijke stedentrip naar een van de mooiste steden van Europa, Boedapest. Een 5 daagse vliegreis, met verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad. Ontbijt inbegrepen. 

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven € 319

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakau, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau. 

Meer info » Reserveren »

5 daagse stedentrip naar Gdansk € 339

Vijf daagse stedentrip naar Gdansk. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Gdansk. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Gdansk.

Meer info » Reserveren »

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Brussels Charleroi € 339

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Brussels Charleroi Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Brussels Charleroi € 299

Vier daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Brussels Charleroi Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Meer info » Reserveren »

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Amsterdam Schiphol € 399

Vier daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Meer info » Reserveren »

5 daagse stedentrip naar Riga € 319

Vijf daagse stedentrip naar Riga. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Riga. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van Riga, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het hotel in het centrum van Riga. 

Meer info » Reserveren »

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Amsterdam Schiphol € 499

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Meer info » Reserveren »

8 daagse vliegreis Ibiza vertrek Eindhoven verblijf: Playa d'en Bossa € 985

Acht daagse vakantie naar Ibiza. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar Ibiza. Verblijf in een appartement in Playa d'en Bossa. Wandel naar het strand, eetgelegenheden, winkeltjes, clubs en de bezienswaardigheden!

Meer info » Reserveren »

Back to top