Reisaanbod Riga


5 daagse stedentrip naar Riga

Vijf daagse stedentrip naar Riga. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Riga. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van Riga, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het hotel in het centrum van Riga. 

Riga, ook wel ’t Parijs van het oosten genoemd, is de hoofdstad van Letland. En met zo’n 1 miljoen inwoners de grootste stad van de Baltische staten. De stad is een mix van sombere Sovjetgebouwen en middeleeuwse gebouwen. Het oude stadscentrum van Riga wordt beschermd als werelderfgoed.

In Riga zie je het grauwe verleden van de Sovjet-onderdrukking nog. Zo is het de moeite waard om naar Karosta te gaan, inmiddels spookstad maar vroeger de basis voor duizenden militairen. Verder wordt je zeker weten stil door Salaspils, een voormalig concentratiekamp waar hedendaags een park met monumenten te vinden is! Mocht u een groepsreis naar Riga willen organiseren, neem contact met ons op via info@ontravel.nl!

Onderstaand treft u onze reizen naar Riga. Neem de verschillende opties voor een stedentrip naar Riga eens rustig door. De vlucht naar Riga, luchthaventransport en een driesterren hotel met ontbijt zitten er altijd bij! De citytrips naar Riga vertrekken vanaf Eindhoven of Düsseldorf (Weeze) en komen aan op Riga. ON travel hoopt u een prachtige reiservaring te mogen verzorgen! Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!


Back to top