Excursieaanbod Mallorca

Palma de Mallorca excursie hop on, hop off-bustour

Een goede manier om een stad als Palma de Mallorca snel en goed te zien blijft toch de hop on, hop off-bus. Deze hoogtepunten van Palma de Mallorca kunnen met een 24-uursticket op het gemak bezocht worden met tijd voor andere excursies en activiteiten.

Meer informatie »

Palma: Avond Tour Oude Stad en Tapas Bars

Bezoek tijdens deze avond excursie de beste tapasbars en de oude stad met een lokale gids. Tussen de tapas en drankjes door vertelt de gids de verhalen over de historie van de stad, en wat er te beleven is.

Meer informatie »

Rondleiding door de oude binnenstad van Palma de Mallorca

Onder leiding van een gekwalificeerde gids bezoekt u tijdens deze wandel excursie de hoogtepunten van de prachtige oude binnenstad van Palma.

Meer informatie »

Rondleiding Palma

Geniet van deze excursie door Palma. Bewonder de architectonische stijlen. Bezoek historische monumenten, fascinerende kunstwerken en geheime steegjes. Bezoek Almudaina Palace, de Royal Gardens, de kathedraal en vele andere plekken.

Meer informatie »

Fiets excursie met gids van Palma de Mallorca

Tijdens deze begeleide fiets excursie komt u langs de bezienswaardigheden die Palma te bieden heeft. U bezoekt de bekende hoogtepunten zoals het Arabische fort: La Almudaina de Kathedraal van Palma en verborgen plekken.

Meer informatie »

Culinaire avond excursie Palma

Bezoek onder begeleiding van een gids het historische en culinaire Palma. Geniet tijdens deze avond excursie van pinchos, tapas en heerlijke desserts.

Meer informatie »

Culinaire fiets excursie Palma de Mallorca

Geniet tijdens deze culinaire fiets excursie van de hoogtepunten van Palma de Mallorca. De belangrijkste monumenten worden afgewisseld met heerlijke tapas en lokale lekkernijen. Een Nederlandse gids voor deze excursie is helaas niet mogelijk.

Meer informatie »

Culinaire wandel excursie Palma de Mallorca

Geniet van smakelijke pinchos, hoogstaande tapas en lokale lekkernijen tijdens deze gastronomische tapas excursie. De belangrijkste monumenten worden afgewisseld met heerlijke tapas en lokale lekkernijen.

Meer informatie »

Wandel dagtocht Serra de Tamuntan

Wandeltocht door de Serra de Tamuntan. Geniet van deze niet te intensieve wandeltocht door de Tramuntana bergen. Deze dagtocht is ook goed met kinderen te doen.

Meer informatie »

Grotwandeling: de Coves dels Hams

Wandel door 850 meter aan bijzondere grotten met 15 verschillende delen waaronder de vlaktes van Fra Mauro, de Blauwe grot, Samson's Pillars, en de Pit of Hell.

Meer informatie »

Kust excursie

Op het programma staat een tocht langs: wijngaarden, olijfgaarden, kleine dorpjes, berglandschap, de kust, vissershavens, Manacor, Portocristo, Cala Figuera en nog veel meer! Een Nederlandse gids voor deze excursie is helaas niet mogelijk.

Meer informatie »

Dag excursie off road met Jeep

Laat je rijden door de het ruige Tramuntana Gebergte, neem alle informatie van de gids in je op en ontspan in het zwembad op de Finca Es Rafals alvorens weer netjes afgezet te worden.

Meer informatie »

Dagexcursie Mallorca per trein, tram, boot en bus.

Uitgebreide land en zee excursie. Op het programma: het Tramuntana gebergte, La Calobra, Torrent de Pareis, La Calobra, Puerto Soller, citrus- en olijfgaarden en veel meer!

Meer informatie »

Buggy excursie tour

Ontdek Mallorca met deze buggy excursie tour. Start vanaf Cala Millor met deze avontuurlijke al dan niet off road excursie.

Meer informatie »


Back to top