Reisaanbod Krakau


5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven

Vijf daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakau.

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakow. 

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Dortmund

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Dortmund Airport vliegt u op vliegveld Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakow.

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Dortmund

Vijf daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Dortmund Airport vliegt u naar luchthaven Katowice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar het bus/treinstation van Krakau.

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Eindhoven

Vier daagse stedentrip naar Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakau, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau. 

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Brussels Charleroi

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Brussels Charleroi Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Brussels Charleroi

Vier daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Brussels Charleroi Airport vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

4 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Amsterdam Schiphol

Vier daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

5 daagse vliegreis naar Krakau vertrek vanaf Amsterdam Schiphol

Vijf daagse vliegreis naar Krakau. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u naar luchthaven Balice. Verblijf in een 3 sterren hotel naar keuze in het centrum van Krakow, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Krakau.

Getoonde prijzen zijn inclusief:

 • Vluchten inclusief belasting en toeslagen 
 • ***Hotel met ontbijt in het centrum van de stad 
 • Luchthaventransport 
 • Keuze uit 5 hotels

Vertrek mogelijk vanaf:

 • Schiphol Amsterdam
 • Eindhoven
 • Dortmund
 • Brussels Charleroi
 • Maastricht

Getoonde prijzen zijn exclusief:

 • Eventuele excursies tenzij anders is aangegeven
 • Reserveringskosten á € 25,- per boeking
 • Bijdrage aan GGTO Garantiefonds á € 15,- per boeking
 • Eventuele reis- of annuleringsverzekering

 


Back to top