Excursieaanbod Krakau

Auschwitz-Birkenau

Auschwitz-Birkenau

Tijdens een stedentrip naar Krakau, kan een bezoek aan Auschwitz-Birkenau haast niet ontbreken. Auschwitz was het toneel van de meest duistere periode uit de twintigste eeuw. Het was het grootste vernietigingskamp in zijn soort en staat symbool voor de Holocaust. Auschwitz-Birkenau is de plek waar een van de grootste massamoorden uit de geschiedenis van de mensheid heeft plaats gevonden. 

Met ON travel gaat u onder begeleiding van een door Auschwitz opgeleide gids op reis door de geschiedenis die de wereld veranderde.

Tijdsduur: 6 a 7 uur 

Wenst u alleen een excursie Auschwitz Birkenau te boeken?

Een losse excursie boeken is uiteraard mogelijk, u kunt ons een email met uw verzoek sturen, en dan plannen wij het voor u in! Onze contactgegevens kunt u hier vinden. Het is handig het Hotel waar u verblijft, de datum wanneer de excursie plaats moet vinden en het aantal personen aan ons door te geven.

€ 46,- p.p.

Meer informatie »

Wieliczka zoutmijn

Wieliczka zoutmijn

De Wieliczka zoutmijn is een van de oudste mijnen ter wereld en staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Een ondergrondse route van 3,5 km leidt u door een ongelooflijke wereld van zouten gangen, kamers en zalen met unieke beelden. 
Tijdsduur: 4 uur

Wenst u alleen een excursie nar de Wieliczka zoutmijn te boeken?

Een losse excursie boeken is uiteraard mogelijk, u kunt ons een email met uw verzoek sturen, en dan plannen wij het voor u in! Onze contactgegevens kunt u hier vinden. Het is handig het Hotel waar u verblijft, de datum wanneer de excursie plaats moet vinden en het aantal personen aan ons door te geven.

€ 44,- p.p.

Meer informatie »

De Oude Stad

De Oude Stad

Een fantastische wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Krakau. Tijdens de wandeling maakt u kennis met de geschiedenis van Polen, bijzondere feiten, ongebruikelijke symbolen en tradities. De wandelingwordt begeleid door een professionele en deskundige Engels sprekende gids.
Tijdsduur: 3 uur

€ 20,- p.p.

Meer informatie »

Schindlers List

Schindlers List

Wandel door de straten en ontdek de wonderlijke geschiedenis van de bijna verdwenen Joodse cultuur in Krakau. Onze tocht volgt het verhaal van Oscar Schindlers Krakau, beroemd geworden door de verfilming van Steven Spielberg in zijn bekroonde 'Schindlers List. In de wandeling staan we stil bij de scènes uit de film op de plaatsen waar ze zijn gefilmd! 
Tijdsduur: 3 uur

€ 20,- p.p.

Meer informatie »

Ghost Tour

Ghost Tour

Krakau is een stad vol met verhalen over moedige vrijheidsstrijders en middeleeuwse mysterie en tradities. Een wandeling langs de stille getuigen van een eeuwenlange bloederige, griezelige en gewelddadige geschiedenis. Zij zagen het - wij ontdekken hun verhaal. Ontdek de geheimen van Krakau in een adembenemende avondwandeling langs verlaten huizen, attracties en fabriekspanden. See the unseen! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 19:00 uur.
Tijdsduur: 1.5 uur

€ 20,- p.p.

Meer informatie »

Zakopane

Zakopane

Bezoek de Poolse winterhoofdstad gelegen aan de voet van het Tatra gebergte. Aanschouw het adembenemende uitzicht! Proef de gerookte Highlander kaas!

In de directe omgeving van Zakopane is het genieten van de schitterende natuur en het in het wild levende dieren de bewaard zijn gebreven in de Tatra. Het is zelfs een van de oudste nationale parken in Polen. Als u graag wandelen of mountainbiken is dit de ideale locatie. 
Tijdsduur: 1 dag

€ 85,- p.p.

Meer informatie »

Communism Tour

Communism Tour

Nowa Huta - Het voormalige paradijs dat bestemd was voor de nieuwe arbeidersklasse van het communistische tijdperk. Het vormt een monument voor de Poolse natie in de strijd voor onafhankelijkheid en een betere toekomst. Zie de grote verwachtingen van de Polen en de stedelijke ideeën van de Sovjets tijdens de Koude Oorlog. Dit alles gelokaliseerd in de groenste wijk van Krakow. 
Tijdsduur: 4 uur

€ 27,- p.p.

Meer informatie »

Poolse wodka proeverij

Poolse wodka proeverij

Hoe zou u het vinden om uw Krakau avontuur te starten met een Poolse Vodka proeverij? Met deze excursie wordt een bezoek aan Krakau zeker onvergetelijk. Minimaal 8 deelnemers/proevers
Tijdsduur: 1 uur, maar je kan natuurlijk altijd langer blijven

€ 34,- p.p.

Meer informatie »

Wadowice, de geboorteplaats van Johannes Paulus II

Wadowice, de geboorteplaats van Johannes Paulus II

We nemen u mee naar de geboorteplaats van Paus Johannes Paulus II, de man die de loop van de geschiedenis veranderde. Tijdens het bezoek zien we de plekken waar Karol Wojtyla tijdens zijn kindertijd en adolescentie, graag zijn tijd doorbracht. We bezoeken de parochiekerk, waar hij werd gedoopt en het huis waar hij geboren werd. De reis naar en van Wadowice geeft de kans om de toppen het geliefde Beskidy gebergte te bewonderen. In deze bergen ging de Paus graag wandelen.
Tijdsduur: 5 uur

€ 72,- p.p.

Meer informatie »

Tyskie Brouwerij

Tyskie Brouwerij

Wij tonen u hoe Tyskie, een van de meest populaire Poolse bieren, wordt gebrouwen. Door te proeven zult u begrijpen waarom de Polen hier zo verzot op zijn. 
Tijdsduur: ongeveer 6 uur

€ 74,- p.p.

Meer informatie »

Czestochowa, de Zwarte Madonna

Czestochowa, de Zwarte Madonna

Bezoek het spirituele hart van Polen op een tour naar de stad Czestochowa. Treed in de voetsporen van miljoenen pelgrims en bewonder de Zwarte Madonna in het Jasna Góra klooster. Bezoek de basiliek, het museum en bewonder op de terugweg de spectaculaire kalkstenen rotsformaties en bezoek het enige overgebleven kasteel van de zogenaamde Eagle Nest Trail.
Tijdsduur: 8-9 uur

€ 70,- p.p.

Meer informatie »


Back to top