5 daagse stedentrip naar Gdansk

Vijf daagse vliegreis naar Gdansk met verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Gdansk.

Inclusief

  • Vlucht retour inclusief alle belastingen en toeslagen
  • Vervoer van de luchthaven naar uw hotel in het centrum van Gdansk en retour. De reistijd (voor een enkele reis) bedraagt ongeveer 30 minuten.
  • Vier overnachtingen in een drie sterren hotel in het centrum van Gdansk, ontbijt inbegrepen

Vertrek:

  • Vertrek vanaf Eindhoven op maandag en woensdag om 12:25, aankomst Gdansk om 14:05

Retour:

  • Vertrek vanaf Gdansk op vrijdag of zondag om 10:05, aankomst Eindhoven om 11:55

€ 339,-

« Terug naar overzicht Reserveren »

Een stedentrip naar Gdansk, met haar rijke historie is een prachtige ervaring! Deze voormalige Hanzestad beschikt over een veelheid aan architectuur uit verschillende tijdperken. Het maakte deze stad met verschillende invloeden tot unieke belevenis!

Onderstaand treft u onze reizen naar Gdansk. Neem de verschillende opties voor een stedentrip naar Gdansk door. De vlucht naar Gdansk, luchthaventransport en een driesterren hotel met ontbijt zitten er altijd bij! Uw hotel in Gdansk ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden!  De citytrips naar Gdansk vertrekken vanaf Eindhoven, Dortmund of Brussels Charleroi. ON travel hoopt u een prachtige reiservaring te mogen bezorgen! Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!


Back to top