Reisaanbod Gdansk


4 daagse vliegreis naar Gdansk

Vier daagse vliegreis naar Gdansk. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Gdansk. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Gdansk.

5 daagse stedentrip naar Gdansk

Vijf daagse stedentrip naar Gdansk. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar luchthaven Gdansk. Verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen. Inclusief vervoer van & naar uw hotel in het centrum van Gdansk.

Een stedentrip naar Gdansk, met haar rijke historie is een prachtige ervaring! Deze voormalige Hanzestad beschikt over een veelheid aan architectuur uit verschillende tijdperken. Het maakte deze stad met verschillende invloeden tot unieke belevenis!

Onderstaand treft u onze reizen naar Gdansk. Neem de verschillende opties voor een stedentrip naar Gdansk door. De vlucht naar Gdansk, luchthaventransport en een driesterren hotel met ontbijt zitten er altijd bij! Uw hotel in Gdansk ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden!  De citytrips naar Gdansk vertrekken vanaf Eindhoven, Dortmund of Brussels Charleroi. ON travel hoopt u een prachtige reiservaring te mogen bezorgen! Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!


Back to top